Liefdevolle woorden vanuit heling terug ontvangen

Reacties


"Met jouw hulp is er weer ruimte ontstaan in mijn leven. Het oude loslaten, een plek geven, hoe pijnlijk het soms ook is.
Zo vol met liefde en respect sta je iedere keer naast me. Ik bepaal het tempo en jij bent er als ik je nodig heb, ik voel me heel dankbaar voor je ondersteuning."
Gaya


"Ik ben heel erg blij met alles wat we hebben aangepakt. Ik heb een opgeruimd huis en zit veel beter in mijn vel. Je gaf me veel inzicht in hoe ik de dingen van binnen deed. Nu leef ik opgeruimder en heb nu meer tijd voor mezelf en leuke dingen."
Inge


"Als ik terugkijk naar mezelf dan zie ik dat ik veel blijer ben en tot veel meer in staat dan voorheen. Meer erkenning, respect en energie voor mezelf. Meer balans in werk en prive. Ik voel dat ik enorm aan het groeien ben. En dat is heerlijk om te zien en te voelen."
Christi Lef


"Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en ik kijk nu milder naar de dingen."
Margriet, cursist


"Ik merk dat ik anders reageer op zaken dan daarvoor, eerst nadenken en het woord "moeten" probeer los te laten."
Isabel Folkers Spoorenberg, cursist


"Op dit moment is mijn huis goed genoeg op orde en georganiseerd, daar ben ik erg blij mee! Door jouw hulp is het nu heel goed te leven. Ik merk dat ik een grote switch heb gemaakt, want het lukt me tot nu toe ook echt om het leefbaar te houden."
H. B.


"Door jouw hulp heeft mijn leven een positieve wending gekregen en daar ben ik erg blij mee!"
G.v.C.