Heel van buiten

Huis

Opruimen van een plek

Soms ontstaat er door verzamelen van (te veel) spullen een situatie die niet goed leefbaar meer is voor jou of jouw omgeving. Zie je er tegenop om de spullen op te ruimen en weet je niet goed hoe te beginnen? Of een dierbare is overleden en vind je het moeilijk de spullen op te ruimen? Ik kan je helpen met deze wellicht moeilijke en emotionele taak.

Ik kom naar je toe om kennis te maken en de ruimtes te bekijken die je opgeruimd wilt hebben. Vervolgens maak ik in overleg met jou een plan voor de werkzaamheden. Bij de volgende afspraak gaan we samen aan de slag!

Als je wilt kunnen we ook onderzoeken waar het verzamelen vandaan komt. Dit helpt je om duidelijk te krijgen wanneer en waarom het begonnen is. Zo krijg je inzicht en tips om in de toekomst je kamer/huis zo vrij mogelijk te houden en weer ruimte te hebben en te voelen.

Reorganiseren van je administratie

Is je administratie niet meer overzichtelijk? Dient een archief te worden opgeruimd? Dan kan ik je helpen. Bij het eerste bezoek bespreken we de werkzaamheden en zal ik je een voorstel doen over hoe je dit kunt aanpakken. Het is ook mogelijk dat ik deze werkzaamheden samen met je uitvoer.

Reorganiseren van je financiën

Heb je moeite om je in- en uitgaven te managen? Dan kan ik je hierbij helpen. We gaan je inkomsten en uitgaven op papier zetten zodat er overzicht komt. Zo weet je dan precies wat je elke maand opzij dient te leggen om te sparen en grote- en terugkerende uitgaven te kunnen betalen. Met het nieuwe inzicht weet je welk bedrag je te besteden hebt elke maand en dat je je rekeningen kunt betalen als het nodig is. Neem de stap en het brengt je rust en ruimte in je hoofd.