logo logo

Heel je omgeving

Huis

Opruimen van een plek

Soms ontstaat er door verzamelen van (te veel) spullen een situatie die niet goed leefbaar meer is voor jou of jouw omgeving. Zie je er tegenop om de spullen op te ruimen en weet je niet goed hoe te beginnen? Of een dierbare is overleden en dien je de kamer of woning leeg op te leveren? Ik kan je helpen met deze wellicht moeilijke en emotionele taak.

Ik kom naar je toe om te bekijken welke ruimtes het betreft. Ik maak een plan voor de werkzaamheden en een inschatting van de tijd. Voor de start van de werkzaamheden maken we dan een nieuwe afspraak om samen aan de slag te gaan. Als je wilt kunnen we ook onderzoeken waar het verzamelen vandaan komt. Dit helpt je om duidelijk te krijgen waar en waarom het begonnen is. Zo krijg je inzicht en tips om in de toekomst je kamer/huis zo vrij mogelijk te houden en weer ruimte te hebben en te voelen.

Huis verkopen?

Wil je je huis verkopen dan is een opgeruimd huis het beste voor de verkoop! Na een bezichtiging van de woning zal ik een advies uitbrengen.

Het is ook mogelijk dat ik werkzaamheden voor je uitvoer. Dit kan bestaan uit het verplaatsen, opslaan of verkopen van spullen. Het huis wordt zodanig (her)ingericht dat toekomstige bewoners hun eigen meubilair er in kunnen zien staan.

Reorganiseren van administratie

Is je administratie niet meer overzichtelijk? Dient een archief te worden opgeruimd? Dan kan ik je helpen. Bij het eerste bezoek bespreken we de werkzaamheden en zal ik je een voorstel doen over hoe je dit kunt aanpakken. Het is ook mogelijk dat ik deze werkzaamheden samen met je uitvoer.